Groepssessies mindful parenting

Voor wie?

Voor mama’s die zichzelf op de eerste plaats durven te zetten. Voor mama’s die graag eens bewust tijd maken voor zichzelf in plaats van voor anderen. Voor mama’s die durven kijken naar de alarmsignalen die hun lichaam of humeur uitstuurt. Voor mama’s die meer (of weer) willen genieten van hun gezin. Voor mama’s die dapper zijn om stil te staan in de dagelijkse ratrace. En voor alle andere mama’s die houden van zichzelf en hun gezin.

Wat?

Tijdens deze ervaringsgerichte workshop werken we in kleine groep (max. 5 à 6 personen) rond fysieke, mentale en emotionele ontspanning, gevoelsontwikkeling en bewustwording. Je krijgt
interessante inzichten, praktische oefeningen en handige tips die jouw moederschap (nog) aangenamer maken, en die je hele gezin ten goede komen…

De workshop wordt begeleid door Judith Sluijsmans, arbeidspsychologe, mindfulnesscoach, en moeder van drie zonen. Alles verloopt in huiselijke sfeer. Voor deze laagdrempelige workshop is geen enkele ervaring of voorkennis vereist.

Voor meer informatie, de data, of individuele privésessies, aarzel niet om contact op te nemen met Judith via e-mail of telefonisch op 0487 51 94 01!

Prijs

35 €, inclusief koffie, koekjes en fruit.