Studie(keuze)begeleiding

Alle leerstof op een USB stick en even inpluggen in je hoofd? Was studeren maar zo eenvoudig!

Studeren is echter niet je leerstof van buiten kennen en kunnen reproduceren voor je toets of examen. Studeren is structuren, organiseren, begrijpen, spelen, toepassen, inplannen, je eigen maken….

Ready, set, study helpt jou bij het verfijnen van jouw studievaardigheden om actief en positief in je studietraject te staan.

Individuele (losse) sessie (1 uur, 40 euro)

In een individuele sessie bespreken we samen jouw uitdagingen als student. Daarna overlopen we welk aanbod het best aansluit op jouw hulpvraag en help ik op weg met concrete tips en handvaten om je studievaardigheden te trainen.

Traject ‘Actief studeren’ (5 sessies van 1 uur, 180 euro)

Tijdens dit traject zoeken we samen een actieve en efficiënte studiemethode voor jou. We identificeren je struikelblokken als student en zoomen we daar verder op in om jou op maat ondersteuning en begeleiding te bieden.

Traject ‘Eerste hulp bij examens’ (3 sessies van 1 uur & 2 digitale checkups, 120 euro)

De examenperiode betekent voor veel studenten stressniveau 100% en zelfvertrouwen op 0%. Tijdens dit traject leer je deze periode tegemoet te gaan met een gestructureerd en gebalanceerd plan en voldoende zorg voor jezelf!

Traject ‘Kiezen is niet verliezen’ (4 sessies van 1 uur, 140 euro)

Tijdens “Kiezen is niet verliezen” onderzoeken we samen welke studierichtingen aansluiten bij jouw interesses, competenties, dromen en waarden. Vandaaruit geef ik je een aantal tips en aandachtspunten mee in de zoektocht naar je vervolgopleiding.

www.readysetstudy.be